Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: červenec 2024

Následky salmonelózy

Dobrý den, obracím se na vás s potížemi, které trvají od dubna. V únoru jsem prodělala salmonelózu. Měla jsem týden průjem a teploty, bylo mi špatně od žaludku a trápilo mě velké nadýmání. Nadýmání stále přetrvává po každém jídle, zhruba 2x do týdne mám průjem. Od dubna jsem měla (poprvé v životě) 2x zánět močových cest (užívala jsem i antibiotika), začaly mě bolet klouby, hlavně kolena, ale ostatní se také ozývají. Stále to nejsem já, po antibiotikách se stav zlepšil, pořád nejsem zcela v pořádku. Mám mnohem měně energie, necítím se ve své kůži. Prosím poraďte, co si mám koupit. Děkuji, Aneta

Dobrý den, potíže, které uvádíte mohou být všechny v důsledku prodělané salmonelózy. Salmonella je bakterie, která se rychle množí a způsobuje potíže nejen v trávicím traktu. Patří mezi Enterobacterie a nevyžaduje náročné podmínky na přežití. Některé typy enterobakterií bývají součástí střevní mikroflóry, ale přemnožením těchto druhů působí stejné potíže jako ostatní enterobakterie. Proto je vhodné nejen odstranit původní infekci, ale postarat se i o nápravu střevní dysbiózy.


Jako každá infekce se snaží rozmnožit v organizmu a zároveň si hledá vhodné úkryty, aby se skryla před zásahem imunitního systému. V takovém případě použije oslabené tkáně, mohli bychom říct i přetížené tkáně, zkrátka takové, které svou odchylkou od normálního stavu, umožní infekci se do takových míst se skrýt. Tím vznikají dlouhodobé potíže a pokud je tělo nastaveno pro-zánětlivě, tak krátkodobá léčba na několik dní, týdnů zabere, ale pak se stav začíná opět zhoršovat. Potíže se objevují a mizí a mění. Pak už si často nepropojíme souvislost s původní infekcí a tápeme a nechápeme, co se s námi děje. 
Musíme jít po příčině, klouby, únava, záněty močových cest atd., jsou důsledky. Již před samotným proděláním infekce mohly být klouby či močové cesty a další tkáně přetížené a prodělaná infekce spustila řetězovou reakci. Pak je nutné zaměřit se na detoxikaci i těchto míst.

udou zapotřebí dvě kúry.
1. kúra
Enterobac – bakterie způsobující potíže kdekoli v těle
Calon – komplexní preparát se zaměřením na střeva
UrinoDren – zaměří pozornost na ledviny a močové cesty
ArtiDren – kloubní systém

Můžete také doplnit o bylinný čaj na ledviny a močové cesty. Enterobac využívejte polovinu a doberte spolu s 2. kúrou, tím docílíme opětovné pozornosti imunitního systému na tuto infekci se zaměřením na další místa.


2. kúra
Imun – základní přípravek pro imunitní systém
VelienDren – okruh sleziny – nepohoda v trávicím systému
LiverDren – okruh jater – nepohoda v trávícím systému
MiHerb – centrální nervový systém – řídí organismus

Plus dobrat druhou polovinu Enterobacu.

Po vybrání byste se měla opět cítit dobře. Takto nastavené dvě kúry odbourají nejen potíže, které jste zmínila, ale zároveň si po čase uvědomíte i změny o kterých zde ani nehovoříme.
Doporučuji k přečtení knihu Léčba informací od Marie Vilánkové.

Přeji brzké uzdravení a pěkné léto!
Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Palackého 3145/41, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: info@detoxikace-ocista.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku