Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: srpen 2024

Virové střevní potíže
Dobrý den,

vícekrát jsem již využila Vaše rady v poradně Meduňky, teď bych také potřebovala poradit. Dotaz je trochu podobný jako minulý měsíc, ale nejsem si jistá kombinací.
Před 14 dny jsme všichni doma prodělali střevní virózu. Děti (8 a 11 let) měly lehký jednodenní průběh – neměly chuť k jídlu a 1 den měly průjem. To bylo vše a jsou celkem v pohodě.
My jsme s manželem měli 3 dny průjem a 2 dny jsme zvraceli, já měla i teplotu 38,5 C a bolesti hlavy. Manžel stále nemá chuť k jídlu a stolice není také v pořádku. Prosím o radu, co si máme vzít za kapičky. Máme ještě dovolenou před sebou a moc se na ni těšíme.
Děkuji za pomoc Lenka.

Dobrý den, Lenko,

děkuji za dotaz, který je opravdu touto dobou aktuální a proto jej zde uvádím, přesto, že jsme se minulý týden také věnovali podobným potížím. Tentokrát jde o virové potíže, některé preparáty i tak budou stejné.

Postačí 1 kúra a po té doladíme ještě střevní mikrobiom.

Gripin – (náš starý známý a často používáný preparát : )), je zaměřen nejen na respirační virové potíže, ale i na střevní potíže.
Calon – komplexní preparát se zaměřením na střeva, (použitý min.měsíc u bakteriálních potíží, ukazuje to na rozmanitost možností využití)
Gastex – zaměřený na oblast žaludku včetně nervových pletení

Jestli používáte kapky Joalis dlouhodobě nebo průběžně, vezměte si 1 balení s manželem dohromady.
Pokud ne využívejte každý 1 balení.
Užívejte 2x denně 10 kapek.

Píšete, že u dětí byl průběh lehký a krátký, ale i tak bych doporučila 1 preparát, a to Bambi Symbiflor. Jde o dětský preparát který, pročistí střevní trakt a zároveň vyladí střevní mikrobiom.
Přetrvávající dysmikrobie by se mnohem později projevila například v podobě třeba rýmy, kožních projevů, únavy, snížením imunity a podobně.
Dejte každému dítěti 1 preparát dle návodu tedy 1×5 ml.

Doporučuji k přečtení knihu Léčba informací od Marie Vilánkové.

Přeji brzké uzdravení a pěkné léto!
Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Palackého 3145/41, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: info@detoxikace-ocista.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku