Meduňka

A JE TO TADY! ZÁŘIJOVÁ MEDUŇKA PRÁVĚ VYŠLA!!

Milí čtenáři a přátelé Meduňky, znáte ten pocit, když držíte v ruce nové číslo oblíbeného časopisu a chystáte se ho otevřít? Tak právě tento skvělý pocit můžete zažít UŽ DNES – a samozřejmě i v dalších dnech, protože zářijová Meduňka je pro vás ode dneška k dispozici na pultech stánků PNS, obchodů a dalších prodejních míst nebo na emedunka.cz!

A co si v ní přečtete?
Hlavní téma se – troufneme si tvrdit – týká (téměř) každého z nás – týká se totiž vztahu mezi DOBRÝM TRÁVENÍM A NAŠIM ZDRAVÍM. Od našich autorů se spoustu užitečných informací o tom, jak problémům pokud možno předejít (lepší varianta-:)) nebo je léčit – např. nové bylinné postupy pro zdravé zažívání, možnosti naturopatické terapie autoimunitních zánětů střev, vliv chemického i jiného stresu na zdraví střev atd…)
Respondentem titulového rozhovoru je kosmický inženýr, polymerní chemik, badatel, ale také mystik a jogín Adolf Inneman. V rozhovoru se dozvíte, jak se u něj vědecké zájmy prolínají s mystickými a k jakému důležitému poznání došel během svého bádání v nejrůznějších oblastech.
Rozsáhlý článek nazvaný O roli rodičů, kočárcích a rozvoji dětí v 21. století připravila psycholožka a zakladatelka metody hlubinné terapie PhDr. Marta Foučková (v tomto čísle si přečtete první část článku, druhá část vyjde v říjnovém čísle Meduňky). Zajímavý je článek MUDr. Elekové o tom, co je a jak působí energetická a informační medicína. Pokračuje prakticky zaměřený seriál Yvony Švecové Zrak a počítač, těm, kdo si připadjí příliš zavaleni věcmi, radí v článku Minimalismus prakticky Ing. Helena Prausová.
A to samozřejmě není zdaleka všechno – čekají na vás i další skvělé články, jak uvidíte, až otevřete nové číslo Meduňky a pustíte se do čtení… Ať je vám s Meduňkou hezky a ať je vám k užitku!

vaše redakce -:)



Koupit Meduňku