Meduňka

JE TADY!!!! ŘÍJNOVÁ MEDUŇKA = O ŽENÁCH A PRO ŽENY…

… ale třeba také pro muže, kteří se chtějí o ženách něco dozvědět, je tady úplně čerstvé a zcela nové říjnové číslo MEDUŇKY. Už poněkolikáté věnujeme 10. číslo Meduňky ženám – a stále je o čem psát.
(Mimochodem, občas do redakce přicházejí dotazy, kde je možné Meduňku získat – tak tedy: aktuální číslo na stáncích PNS, v mnoha obchodech, prodává se celkem často i na benzinových pumpách atd. V elektronické formě je k dispozcii na emedunka.cz, a to i starší čísla. O pokud máte zájem o starší čísla v „papírové“ podobě, obraťte se na redakci – kontakt najdete v tiráži každého čísla… Nebo si také můžete náš časopis předplatit, a pak už si pro něj něj sáhnete do své poštovní schránky – a můžete se pustit do čtení…) A co v nové Meduňce najdete?
Osobností titulového rozhovoru je reflexní terapeutka Ing. Hana Fedora Smejtková, naše spolupracovnice a autorka. Představíme metodu „reflexky“, která má široké užití v léčbě i prevenci a hlavně je stále „při ruce“, protože své končetiny s sebou máme vždy… Rozhovor se ovšem týká i dalších témat, např. dlouholetého zájmu Hany o geomancii a astrologii, znalosti z těchto oborů využívá ve velmi zajímavém projektu – a zmínili jsme i leccos dalšího, co stojí za povšimnutí…
A pak je tu hlavní téma ZDRAVÁ A SPOKOJENÁ ŽENA. Naše autorky (ano, tentorkát do tématu přispěly výhradně ženy) připravily články týkající se těla i duše, péče o půvab, ale také obtížných životních situací, kdy se žena může obrátit k velkým ženským božstvům, aby získala sílu potřebnou pro sebe nebo své okolí. V tématu tedy najdete zcela praktické rady i zcela nadčasová inspirace.
Přečtete si také 2. část článku od PhDr. Marty Foučkové o výchově dětí z duchovního hlediska, další díl seriálu MUDr. Ludmily Elekové na téma Různé úrovně léčení se týká biorezonance. A také další sdíl seriálu Zrak a počítač od Yvony Švecové, kde se dozvíme další rady na podporu a ochranu očí, zatěžovaných denní prací na počítači… A to je samozřejmě jen malý „nástřel“ celého obsahu říjnové Meduňky. Tak se na ni v dobrém slova smyslu „vrhněte“ – a my – náš celý redakční tým – vám přejeme, ať se vám příjemně čte a je vám k užitku!


Koupit Meduňku